Inspiratie: House Doctor

21 jan 2015

 

Er wordt mij regelmatig gevraagd waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Al jaren struin ik internet en de bladen af naar mooie plaatjes. Zelfs toen ik nog vormgever was keek ik al liever naar interieur dan naar grafisch werk. Tegenwoordig kun je me behoorlijk Pinterest en Instagram verslaafd noemen ;) Maar ook put ik graag uit mijn eigen ervaring.

 

Het allerleukste blijft het stylen van een mooie ruimte. De puntjes op de ‘i’ waardoor het echt een plek wordt om te leven. Accessoires zijn soms moeilijk te kiezen. Ze moeten ervoor zorgen dat het iets toevoegt en niet zomaar wat ruimte inneemt. Kies liever een paar hele mooie items dan teveel frutsels. En koop liever niets alleen omdat het trendy is. Het mooiste is het als het bij jouw persoonlijkheid past.

 

Naast mijn liefde voor vintage en industrieel, ben ik erg weg van Scandinavisch design. House Doctor is een van mijn favoriete Scandinavische labels. En laten ze nou net een nieuwe brochure uitgebracht hebben met de voorjaarscollectie! Zet een kop thee, installeer je met de koektrommel op de bank en laat je inspireren door de beelden die ik al voor je uitzocht. Klik dan meteen even door naar de brochure. Om te smullen zo mooi!

 

image5

image5-1

image4

image4-1

image1

image3

source