Tidy home tidy mind!

6 jan 2015

 

 

Voornemens. We hebben ze allemaal. Vooral 1 januari midden in de nacht na een slok champagne. Maar wat gaan we ermee doen hè..? Ik doe er nooit aan. Want ik ben van mening dat je iedere dag kan beslissen iets anders te doen. Maar als ik dan toch wat voornemens moet maken.. Dan gaan ze uiteraard over mijn huis.

 

 

Want wat was ik goed begonnen toen ik anderhalf jaar geleden mijn nieuwe stekje betrok. Vol trots liet ik al mijn mooie opgeruimde kasten zien aan vrienden. Tijdens het koken kon ik echt de deur van mijn keukenkastje open trekken om mijn mooie plank vol vintage servies te bewonderen. Toen allemaal nog keurig op rij en op kleur. Ja ja.. ieder zijn tic ;)

 

Maar dan nu.. De kasten zijn gaan leven. Een heel eigen  leven houden ze erop na zou je zelfs kunnen zeggen. Neem mijn kledingkast. Jeetje wat zocht ik? Een bom die ik moest vinden voordat hij ontplofte? Ik was te laat in elk geval. Ik zoek met half gesloten deur naar een schoon shirt als mijn kersverse vriendje in dezelfde ruimte staat. Want het is echt te gênant voor woorden.

 

En dan mijn kast waarin ik mijn kantoorspullen bewaar. Waar voorheen alles gesorteerd stond en ik meteen kon vinden wat ik zocht, valt er nu eerst iets uit als ik het deurtje open. En die keukenkastjes kunnen echt een extra schoonmaakbeurt gebruiken.

 

Herkenbaar? Dacht ik al! Daarom zocht ik wat inspirerende plaatjes om zelf ook weer aan de slag te willen met ruimen. Het moet tenslotte wel leuk blijven. En het gaf me nog een paar minuutjes uitstel om echt te beginnen ;) Hup, aan de gang nu.. Tidy home tidy mind!